Producenter Der er 38 producenter

pr. side
Viser 1 - 12 af 38
 • 1883 Maison Routin

  Skønneste sirup med masser af smag

 • Anker Chokolade

  Anker Chokolade er en fusion imellem en Michelin kok og chocolatier.

  Hos Anker Chokolade bestræber de sig på at udfordre dine smagsløg med deres unikke udvalg af chokolader.

  De anvender mellem 90-100% økologiske råvarer i deres produktion for at opnå et så rent produkt som muligt. 

 • Anna Von Lipa

  Anna von Lipa

  0 varer

 • Annas Gourmet

  Kvalitets chutney, saucer & marmelader Annas Gourmet er en mindre virksomhed på Fyn der producerer kvalitets chutney og marmelade efter kogekunstens gamle dyder. Vi bruger altid de bedste råvarer, og så vidt muligt danske råvarer. Det hele er hjemmelavet på Selleberg Herregård på Fyn. Dette betyder at vi selv står ved de store, åbne gryder og sikrer os at hver portion lever op til vores standarder. Derfor kan du være sikker på, at få den samme gode kvalitet med hjem, hvér gang.

 • Bloomingville

  Bloomingville, er en dansk virksomhed, der skaber, opdager og indsamler skønne ting til hjemmet og haven.

  Vi har udvalgt det lækreste fra Bloomingville, som rammer tidens trend og nordiske design. Alt sammen til gode priser.

 • Chaplon

  Vi dyrker te efter økologiske og bæredygtige principper, og vi tilfører alene solenergi og vand for at få den rene og smagfulde te, som vi er så stolte af.

  Der bliver dyrket på egne plantager i Sri Lankas højland, som er et område, der regnes for at være et af verdens bedste til at producere te i høj kvalitet.

 • Circus Clay

  Kunstneren og keramikkeren Elisabeth Laursen er kvinden bag Circus clay. Hun laver keramisk unika med bid og humor. Kopper og vaser dekoreres med transfers og begitning og skaber små historier, som man aldrig bliver træt af at gå på opdagelse i.

  0 varer

 • Cool Coffee

  For nogle, er kaffe mere end bare en morgenrutine. For dem er det et ritual, en livsstil, en kultur, en besættelse. Cool-Coffee omfavner den kultur og opfordrer folk til at udforske deres kærlighed til kaffe ud over deres faste morgenrutine. Det er vores mission, at få at få kold kaffe om aftenen til at betyde lige så meget, som folks morgenkaffe gør.

  0 varer

Viser 1 - 12 af 38