IndholdHvid Pai Mu Tan fra Kina, jasminblomst, orange, mango, kirsebær og kornblomst SmagDejlig og behagelig let sødlig smag. Garvesyresvag Trækketid70-80 grader 3 minutter.
IndholdHvid Pai Mu Tan te fra Kina. Frisk lemon og yoghurt. SmagDejlig frisk - afrundet med yoghurt. GarvesyreSvag Trækketid70-80 grader 3 minutter. 100 gram.
IndholdHvid Pai Mu Tan te fra Kina. Udgangspunkt i den klassiske italienske julekage Panforte De Siena SmagDejlig sød med god smag af kanel. GarvesyreIngen Trækketid70-80 grader 3 minutter. 100 gram.
IndholdLakridsrod, æblestykker, pebermynte, citrongræs, marokkansk mynte og aroma. SmagEnestående smagsoplevelse. Stay Cool GarvesyreIngen Trækketid100 grader 10 minutter.
IndholdEn af vore mest populære teer, der med naturlig rosen peber, chili, chokolade og kakao giver en dejlig og fyldig sødme. Trækketid100 grader 4 minutter.
IndholdKinesisk Pu Erh te kombineret med friskhed fra lemon og blødhed fra vanille giver denne blanding en dejlig og fyldig smag. Trækketid100 grader 4 minutter.
IndholdTeen er let sødlig med eftersmag af vanille og orange. Indeholder desuden blå kornblomster og rosenblade. Trækketid100 grader 4 minutter.
IndholdØKOLOGISK - Skåret lakridsrod, kanel, ingefær, kardemomme, nelliker, sorte peberkorn, fennikel og grøn anis SmagMasala krydderier og lakrisdsrod går fint i spænd sammen og hæver chai oplevelsen til et nyt smagsniveau. GarvesyreIngen Trækketid100 grader 8 minutter.
IndholdLakridsrod, aniskerner, orangeskaller, fennikelkerner, stjerneanis, kanelstykker, gojibær, chili flager og aroma. SmagIntens oplevelse af lakrids og krydder.GarvesyreIngen Trækketid100 grader 8 minutter.
IndholdRooibos med Havtorn SmagLet syrlig og fyldig smag, der kan minde om en blanding af ananas, papaya og passionfrugtGarvesyreIngenTrækketid100 grader 8 minutter. 100 gram.
IndholdEn dejlig rund og fyldig sødme fra abrikos og champagne kendetegner denne dejlige te. Egner sig godt til is te. Trækketid100 grader 4 minutter.
IndholdLakridsrod, lemongræs, grøn mint SmagEn populær urtete, frisk og afrundet af lakridsrod. GarvesyreIngen Trækketid100 grader 6-8 minutter.