Skønne eddiker med forskellige krydderier
Franskmændene har igennem hundrede år brugt gastrik til at få sovsen til at smage af mere. Gastrik fungerer som et korset for saucens aromaer og gør det muligt at lave en fremragende sauce uden fedt. Den giver så at sige fonden/bouillonen og i den sidste ende saucen struktur, for det er sådan man oplever det når den flade smag og det evt. fedtet i saucen...
Man skal tage det sure med det søde... Og det er netop hvad denne balsamiske eddike gør. Den søde, friske smag af appelsinerne kombineret med den syrlige eddike giver din salat dét løft, den har brug for. Perfekt til forårets og sommerens mange salater og friske grøntsager.
Kombinationen af frisk og inddampet æblemost giver denne eddike udtalte frugtaromaer, en stor fyldighed og en meget behagelig sødme. Brug æbleeddiken i marinader og til at give wokretter, supper, saucer og vinaigretter karakter og friskhed. Særlig velegnet til kalv, fjerkræ, svin, vildt, fisk og skaldyr. Ideel til grøntsager.
Brug balsamico f.eks. i dressinger og marinader. Hæld den udover tynde skiver oksekød, brug den i kyllinge- eller tomatsalat, gerne med mozzarella, eller giv den til en omelet. Balsamico og fintrevet parmesan varmet op sammen i vandbad til en salsa imperiale, er en raffineret sauce til lyst kød og grøntsager.Prøv også balsamico på jordbær sammen med...