Varer fra producenten Wally and Whiz Vingummi

Wally and Whiz vingummi byder på gourmet vingummi af højeste kvalitet, og kun det bedste er godt nok. For at tilbyde kunderne den ypperste smagsoplevelse, er alle vingummier håndlavet i Danmark.

Wally and Whiz vingummi er er helt fri for gluten, alkohol, laktose og animalsk tilsætning. Det er 100% vegetarisk.

Mere
Viser 1 - 4 af 4
 • Vis her
  65,00 DKK

  140g gourmetvingummi med Mangosmag drysset med Citronpulver Her får du en delikat, fløjlsblød vingummi med den tropiske mangos cremede, syrlige og søde aroma i en perfekt smagsbalance med den forfriskende gule citrons syre og kant. En udsøgt frugtsammensætning med asiatiskinspirerede smagsnuancer. Vi producerer kun vores Påskekollektion i en begrænset...

  65,00 DKK
 • Vis her
  65,00 DKK

  140g gourmetvingummi med Yuzusmag drysset med Passionsfrugtpulver Her får du en lækker, blød vingummi med den sjældne japanske yuzufrugt, hvis smag er helt ulig andre citrusfrugter med dens særlige aromatiske toner af grape, mandarin og et strejf af vanilje. Yuzuen får selskab af den lille, runde passionsfrugt med den karakteristiske, kraftige søde og...

  65,00 DKK
 • Vis her
  65,00 DKK

  Vingummi med hibiscus-smag drysset med hindbær Her får du en lækker, blød vingummi med Hibiscussens karakteristiske sydlandske blomsteraroma i en udsøgt smagsbalance med hindbærrets friske sødme. En romantisk sammensætning af eksotiske blomstertoner og saftige, røde hindbær, der på én gang forfører og bjergtager smagsløgene.

  65,00 DKK
 • Vis her
  65,00 DKK

  Vingummi med solbærsmag drysset med rosepulver  Et frisk push af kærlighed  Solbær giver et frisk karakteristisk og aromatisk smag, der skaber et frugtigt og delikat sammenspil med den lette rosensmag.  Vi anvender kandiserede rosenblade, der pulveriseres. 

  65,00 DKK
Viser 1 - 4 af 4