Varer fra producenten Chaplon

Vi dyrker te efter økologiske og bæredygtige principper, og vi tilfører alene solenergi og vand for at få den rene og smagfulde te, som vi er så stolte af.

Der bliver dyrket på egne plantager i Sri Lankas højland, som er et område, der regnes for at være et af verdens bedste til at producere te i høj kvalitet.

Mere
Viser 1 - 3 af 3
 • Vis her
  69,00 DKK

  Earl Grey er vores Pekoe blandet med bergamotolie. Bergamot, også kaldes for bergamotappelsin, er smagsgiveren i Earl Grey te. Den pressede olie fra den lille citrusfrugt giver teen en citrusagtig duft og den karakteristiske smag. Vores Pekoe er en fin topskudskvalitet. Vi har blandet lidt jasmin i teen, for at runde smagen af.

  69,00 DKK
 • Vis her
  69,00 DKK

  Bjergblomst er en blanding af grøn Ceylon te, sort Pekoe og blomster. Grøn te høstes normalt på et sent stadium af teens udvikling, hvilket gør bladet blød i smagen. Pekoe er en fin topskudskvalitet, som oftest har mere smag end de ældre blade. Teen er blandet med tørrede blomster og olier med eksotisk smag. Dufter af blomster og har en dejlig frisk, blød...

  69,00 DKK
 • Vis her
  69,00 DKK

  Fuldmåne er en hilsen til den buddhistiske fuldmånefest. Fuldmåne er en grøn te med en smuk gylden farve og en frisk, let smag af citrus og lakrids, samt en lang naturlig sød efterklang. Den passer til højtidens kølige, klare aftener. Teen kan nydes både kold og varm.

  69,00 DKK
Viser 1 - 3 af 3