Producenter Der er 38 producenter

pr. side
Viser 25 - 36 af 38
  • Marie Langaa Keramik

    Hun arbejder med støbte brugsting i porcelæn. Funktionaliteten fascinerer hende, idet genstandene håndteres og tages i brug hver dag.

    Hendes produkter udspringer som regel fra en bagvedliggende idé og en leg med manipulation af materialer. I formgivningsprocessen arbejder hun således også med syede modeller, som danner udgangspunkt for det endelige produkt i porcelæn. Marie er meget optaget af mødet mellem materialer og genkendelighed.

  • marimekko

    Marimekko is a Finnish design house celebrated worldwide for its prints and colours.

    0 varer

  • Meyers

    Meyers produkter har gennem de sidste 25 år vist veje til større velsmag.
    Omdrejningspunktet for alle produkterne er gode råvarer, kærlighed til madhåndværket og velsmagen.

    0 varer

  • Nicolas Vahé

    Nicolas Vahè er gourmet specialist. Se vores mange dejlige Nicolas Vahè krydderier m.m her på shoppen.

  • Peter Larsen Special

    Dedikeret til specialbutikkernes behov for specialiserede varer på hylden. Derfor har de skabt et sortiment baseret på nøjsom udvælgelse, høj kvalitet og et visuelt udtryk der understreger den særlige oplevelse. med udgangspunkt i det traditionelle håndværk på mikroristeri, dyrker de kaffens smag og oplevelse.

  • Samsø Landkøkken

    Samsø Landkøkken laver håndlavede specialiteter til kvalitetsbevidste ganer med trang til god smag. Stort set alle ingredienser er hentet fra den samske natur, mest af alt fra vores landmandssted, hvor den gamle have hvert år fyldes med alskens frugter og bær.

  • Society of Lifestyle

    Society of Lifestyle er en skøn interiør virksomhed, der har fokus på at skabe produkter, der rammer den nordisk DNA helt perfekt. De giver dig mulighed for at skabe en personlig stil, med deres store kollektionen, der består af lækkert interiør til hele dit hjem. 

    0 varer

  • spliid art & living

    0 varer

  • Summerbird

    Summerbird er på få år blevet anerkendt som noget af det allerbedste chokolade i verden.

    Det skyldes den kompromiløse tilgang til råvare, den nensomme forarbejdning, de innovative smagskombinationer samt den æstetetiske emballage.

    Summerbird er 100% økologisk.

  • Te og Kaffe Specialisten

    TE & KAFFE Specialisten importerer, forarbejder og pakker løsvægt specialteer af meget høj kvalitet, i vores nye og moderne pakkeri i Karlslunde. Med et sortiment af specialteer, med tæt på 600 forskellige blandinger, er vi den største leverandør af specialteer til den danske specialhandel.

  • The Organic Company

    The Organic Company is a Danish design company which creates meaningful and tasteful interior textiles from 100% GOTS certified organic cotton.

Viser 25 - 36 af 38