Lakrids i maden 4 varer

Viser 1 - 4 af 4
 • Vis her
  60,00 DKK

  300 gFlydende sirup skabt af rørsukker, salmiak, lakrids og en anelse anis. Giver is, desserter og søde frugter et ordentligt skud for boven. Kan også bruges i madlavning til marinader, dressinger og bagning. Eller over en lækker blåskimmelost – det er fantastisk.

  60,00 DKK
 • Vis her
  60,00 DKK

  300 gSirup skabt af rørsukker, naturlig anis og lakrids. Den giver virkelig smagsløgene noget at se til. De små undertoner af parfumeret anis gør siruppen drøj i brug. Prøv den sammen med is, frisk frugt, smoothies og til alverdens desserter. Med lidt øvelse vinder den også anerkendelse i rugbrød, bagværk, marinader, dressinger, cocktails og ost.

  60,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  Fine Liquorice Powder 45 gVores fine lakridspulver er lavet på pulveriseret rålakrids fra afghanske lakridsrødder, som er dampet og presset. Smagen er mild og aromatisk med naturlig sødme. Det er let opløseligt og kan bruges i fx mælk, kaffe og olie – men fungerer også perfekt som pynt på desserten eller som et drys i sovsen.

  45,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  Lakridspulver af rålakrids fra persiske lakridsrødder 45 gVores rå lakridspulver er lavet af rålakrids fra persiske lakridsrødder, som er dampet, presset og granuleret. En mild og intens lakridssmag med et sprødt og knasende bid. Har man først én gang haft det på hylden, vil det for evigt føles uundværligt. Sådan opfattes det i hvert fald i det nye...

  45,00 DKK
Viser 1 - 4 af 4