Varer fra producenten MUNK

Munk Collective samarbejder med de mest talentfulde designere om at skabe funktionelle designprodukter til den moderne livsstil. Vi lægger vægt på lækre materialer og gedigent håndværk.

Mere
Viser 1 - 3 af 3
 • Vis her
  445,00 DKK

  FRAME bakke - en måde at organisere sine ting.FRAME bakkerne er beregnet til at fungere som en ramme og fundament for de udstillingerne, vi så gerne skaber i vores hjem. Anvend FRAME bakkerne til alt fra de forskellige olier og krydderier i køkkenet, til parfumen og smykkerne på sminkebordet eller blyanter og andet nips på kontoret. 

  445,00 DKK
 • Vis her
  299,00 DKK

  RAME fungerer som en ramme og fundament for udstillingerne vi skaber i vores hjem - en måde at organisere ens ting på. Fra forskellige olier eller krydderier i køkkenet til parfumer og smykker i boudoir eller blot til to kopper kaffe eller nips på kontoret.

  299,00 DKK
 • Vis her
  999,00 DKK

  FRAME Mirror kan med fordel finde en plads i små rum hvor man har behov for en lille hylde. Spejlet kan anvendes på badeværelser og vil kunne holde til en høj luftfugtighed, men ikke til vandstænk. Til hvert produkt medfølger beslag og skruer så man kan hænge spejlet på væggen, hvis ikke ønsker at have spejlet stående på bordet.

  999,00 DKK
Viser 1 - 3 af 3