Varer fra producenten Tile junkie

TILE JUNKIE. Designet er dansk og vores stickers produceres i Danmark! Vi har skarpt fokus på at matche trenden indenfor dansk design og indgår løbende nye design samarbejder.


TILE JUNKIE laver flotte design stickers til fliser. Nu kan du dekorere dine fliser i køkken og bad uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Vores stickers tåler at sidde i vådrum og efterlader ingen synlige spor, når de fjernes.

Mere
Viser 1 - 9 af 9
 • Vis her
  329,00 DKK

  Nu er det super nemt at dekorere dit køkken eller badeværelse. med disse aftagelige og vandafvisende design stickers i sæt a`9 stk. får du rig mulighed for at lege med udtrykket på dine fliser.

  329,00 DKK
 • Vis her
  329,00 DKK

  Nu er det supernemt at dekorere dit køkken eller badeværelse. med disse aftagelige og vandafvissende design stickers i sæt af´ 9 stk. får du rig mulighed for at lege med udtrykket på dine fliser.

  329,00 DKK
 • Vis her
  329,00 DKK

  Lækre stickers med ni forskellige motiver til dit køkken eller badeværelse. Så er det supernemt at lege med udtrykket på dine fliser

  329,00 DKK
 • Vis her
  59,00 DKK

  Nu er det supernemt at dekorere dit køkken eller badeværelse. Med disse aftagelige og vandafvisende design stickers får du rig mulighed for at lege med udtrykket på dine fliser, og skabe et personligt udtryk Du kan også dekorere en enkelt flise, og hænge den mellem dine andre billeder.

  59,00 DKK
 • Vis her
  59,00 DKK

  Nu er det supernemt at dekorere dit køkken eller badeværelse. Med disse aftagelige og vandafvisende designstickers får du rig mulighed for at lege med udtrykket på dine fliser, og skabe et personligt udtryk. Du kan også dekorere en løs flise og hænge den sammen med dine billeder på væggen.

  59,00 DKK
 • Vis her
  59,00 DKK

  Nu er det supernemt at dekorere dit køkken eller badeværelse. med disse aftagelige og vandafvisende design stickers får du rig mulighed for at lege med udtrykket på dine fliser, og skabe et personlig udtryk Du kan også dekorere en enkelt flise og hænge den sammen med dine øvrige billeder.

  59,00 DKK
 • Vis her
  59,00 DKK

  Nu er det supernemt at dekorere dit køkken eller badeværelse. med disse aftagelige og vandafvisende design stickers får du rig mulighed for at lege med udtrykket på dine fliser, og skabe et personligt udtryk

  59,00 DKK
 • Vis her
  59,00 DKK

  Nu er det super nemt at dekorerer dit køkken eller badeværelse. Med disse aftagelige vandafvisende design stickers får du rig mulighed for at lege med udtrykket på dine fliser, og skabe dit eget personlige look.

  59,00 DKK
 • Vis her
  59,00 DKK

  Nu er det supernemt at dekorere dit køkken eller badeværelse. Med disse aftagelige og vandafvisende design stickers får du rig mulighed for at lege med udtrykket på dine fliser og skabe et personligt look. Du kan også sætte en stickers på en enkelt flise, og hænge den blandt dine andre plakater.

  59,00 DKK
Viser 1 - 9 af 9