Potter og vaser

Potter og vaser

Potter og vaser 13 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 13
 • Vis her
  45,00 DKK

  En optil 2 meter høj plante med meget velsmagende ærter. God haveært med stort udbytte på lille plads over en lang periode. Høje og dekorative, kræver opbinding.

  45,00 DKK
 • Vis her
  150,00 DKK

  Krus i hvidt prcelæn med sort tekst. H: 9cm Kopperne kan komme i opvaskemaskine

  150,00 DKK
 • Vis her
  500,00 DKK

  Jar fra Pikaplant er planten, du aldrig behøver at vande. Hver glasklokke er hermetisk lukket, så planten kontinuerligt genbruger luften og vandet og på den måde skabes et lille økosystem. Jar er en oplagt værtindegave eller gave til dig selv, hvis du har problemer med at holde planter i live. Planten er inkluderet.

  500,00 DKK
 • Vi elsker dette feminine og meget smukke design fra Finnsdottir. Samsurium og Pipanella. Brug det til varme drikke, blyanter eller måske en smuk blomst.Designet er anderledes og dog alligevel genkendeligt for Finnsdottir. Der er skøn grafisk design på crystal porcelænet i smukke douche, pastelfarver Farverne er grå, pastelrosa, pastelblå og bronze....

  199,00 DKK
 • Vis her
  159,00 DKK

  Finnsdottir er bygget på et samarbejde mellem Thora Finnsdottirs  design - og keramikhåndværk  og Anne Hoffs grafisk design og kunstneriske færdigheder.I samspil med deres forskellige evner, har Thora og Anne skabt og formet det karakteristiske interiør med et let, legende og nordisk look. Har du ikke lyst til at bruge koppen til varme drikke, kan du...

  159,00 DKK
 • Vis her
  149,00 DKK

  Super flot urtepotte med underskål fra Bloomingville fremstillet i flot glaceret stentøj. Urtepotterne er håndlavede, og kan derfor variere i udtryk og farve. Super fine til kaktusser eller andre grønne planter.

  149,00 DKK
 • Vis her
  425,00 DKK

  Kunstner og keramiker Elisabeth Laursen laver keramisk unika med bid og humor. Hun laver unika kopper og vaser, som hun dekorerer med transfer og begitning, og hun skaber historier og små tableauer, som man aldrig bliver træt af.  Brug vasen alene, så den kommer helt til sin ret, eller sammen med andre dekorationer for et personligt og råt indslag. Du kan...

  425,00 DKK
 • Vis her
  189,00 DKK

  Planteophæng fra Mumuland, der er lavet af naturfarvet lædersnorere. Kan bruges til de fleste potteskjulere og hænges ude- eller indenfor. Sommerens musthave.

  189,00 DKK
 • Vis her
  550,00 DKK

  Smuk og enkel vase fra Anne Black, passer i enhver indretning hvor man sætter pris på smuk og enkel design. Vaserne er håndlavet og kan derfor variere i udtryk og farve.

  550,00 DKK
 • Vis her
  750,00 DKK

  Skøn vase fra Anne Black, der med sit enkelte og minimalistiske udkryk vil passe ind i ethvert hjem. Hvor man sætter pris på design. vaserne er håndlavede, og kan derfor variere i udtryk og farve.

  750,00 DKK
 • Vis her
  200,00 DKK

  Sommerens musthave. Anne Black har designet denne skønne urtepotte med lædersnor til ophængning. Brug potten i køkkenet til dine krydderurter eller eller få de grønne planter elegant ind i stuen med en eller flere af disse skønne potter. Kommer i flere farver og str.

  200,00 DKK
 • Vis her
  200,00 DKK

  Sommerens musthave. Anne Black har designet denne skønne urtepotte med lædersnor til ophængning. brug den i køkkenet til krydderurter, eller få de grønne planter ind i stuen med en eller flere af disse skønne potter. Kommer i flere farver og str.

  200,00 DKK
Viser 1 - 12 af 13