DIY 5 varer

Viser 1 - 5 af 5
 • Vis her
  300,00 DKK

  Materiale: HampAnvendes både inde og udeStr B: 32 cm h: 40 cmMed denne fine opbevaringskurv fra House Doctor kan du skabe ro og overblik i dit hjem og dermed slippe for unødig rod. Mira, som den fine kurv hedder, måler 32 cm i bredden og 40 cm i højden. Kurven er lavet af materialet, hamp, og kan derfor anvendes til alt lige fra vasketøj i soveværelset...

  300,00 DKK
 • Vis her
  550,00 DKK

  En skøn måde at anderkende dine børns kreativitet. Tegningsholder hvorpå dagens kunstværk kan hænge, og hvori du kan samle alle de andre tegninger, i rummet bagved. Så kan du både nyde og opbevare børnenes tegninger, uden at de bliver væk, krøllede og fylder alt for meget. Rammen i selv selv er også smuk på væggen.

  550,00 DKK
 • Vis her
  450,00 DKK

  Stofkande Modellen til kanden er syet i stof. Hvilket giver et anderledes og humoristisk udtryk. Kande er tænkt som mælkekande.

  450,00 DKK
 • Har du nogle smukke brocher, du ikke bruger længere, så hæng dem på væggen, eller som her på trappen opsatsen. Hæng dem sammen alene eller sammen med dine andre billeder og dekorationer, som en personlig og fed vægdekoration.

  0,00 DKK
 • Vis her
  249,00 DKK

  Pimp din flagstang. Vi har taget et af flagene fra Linedyr, undskyld Line, Afmonteret det og sat det på en lille flagstang, købt i et byggemarked. Og vupti du har den skønneste flagstang på vejen.

  249,00 DKK
Viser 1 - 5 af 5