Galleriet

Alle veje fører til Randers...

Galleriet 5 varer

Viser 1 - 5 af 5
 • Vis her
  999,00 DKK

  FRAME Mirror kan med fordel finde en plads i små rum hvor man har behov for en lille hylde. Spejlet kan anvendes på badeværelser og vil kunne holde til en høj luftfugtighed, men ikke til vandstænk. Til hvert produkt medfølger beslag og skruer så man kan hænge spejlet på væggen, hvis ikke ønsker at have spejlet stående på bordet.

  999,00 DKK
 • Vis her
  30,00 DKK

  Disse skønne kort vil pynte på enhver gave. Eller du kan hænge dem i ramme, sammen med dine øvrige illustrationer, for en personlig og anderledes vægdekoration.

  30,00 DKK
 • Vis her
  30,00 DKK

  Disse flotte kort vil pynte på enhver gave. Du kan også sætte det i ramme og hænge det op mellem dine andre illustrationer, for en personlig vægdekoration.

  30,00 DKK
 • Vis her
  30,00 DKK

  Disse fine kort, vil pynte på enhver gave. Du kan også sætte det i ramme eller hænge det op på væggen sammen med dine andre illustrationer, for en personlig vægdekoration.

  30,00 DKK
 • Vis her
  425,00 DKK

  Kunstner og keramiker Elisabeth Laursen laver keramisk unika med bid og humor. Hun laver unika kopper og vaser, som hun dekorerer med transfer og begitning, og hun skaber historier og små tableauer, som man aldrig bliver træt af.  Brug vasen alene, så den kommer helt til sin ret, eller sammen med andre dekorationer for et personligt og råt indslag. Du kan...

  425,00 DKK
Viser 1 - 5 af 5