Grøn te 28 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 28
 • Vis her
  139,00 DKK

  Håndrullede økologiske, grønne forårs topskud tilsat citrusolie. Til økologiske perler anvendes kun de bedste teblade fra forårets første topskud. Man plukker forsigtigt de spæde topskud og de to blade lige under topskuddet. Bladene dampes og håndrulles over flere gange til helt faste perler. Ved at rulle bladene til perler, bliver overfladen mindre, og...

  139,00 DKK
 • Frisk og økologisk perle te med mynte olie. Teen laves på forårets topskud og de to blade under, som dampes og rulles gentagende gange, indtil perlene får den faste struktur. Perlernes lille overflade, giver teen sin fyldige smag og stærke aroma, som gør den til en utrolig god smagsoplevelse for både dig og dine gæster. 

  0,00 DKK
 • Lima te er en blanding af grøn sencha, hvid te og smag inspireret fra Perus bjerge. Sencha høstes på et sent stadie af teens udvikling som gør bladet blød i smagen. Den hvide te er en fin topskudskvalitet, med et lavt indhold af garvesyre. Teen er blandet med tørrede blomster og naturlige olier. Dufter af blomster og har en frisk, sød smag.

  0,00 DKK
 • Vis her
  139,00 DKK

  Casablanca te er en blanding af grøn sencha, hvid te og smag inspireret af Marrokos små gader og hyggelige cafeer. Sencha høstes på et sent stadie af teens udvikling som gør bladet blød I smagen. Teen er blandet med citrongræs, pebermynte og naturlige olier. Teen dufter som solnedgang over Casablanca og smager frisk og sødt på samme tid.

  139,00 DKK
 • Vis her
  139,00 DKK

  Breakfast tea er en blanding af sort highland "Pekoe", sort lavlands Gâlle og hvid te. "Pekoe" er lig med en meget fin topskud kvalitet, med et meget lavt indhold af garvesyre. Gâlle giver en tungere og mere kraftfuld te end fra højlandet. Den hvide te tilsætter man for at give en elegant og frisk smag. Breakfast te passer godt til vores danske vejr og er...

  139,00 DKK
 • Vis her
  139,00 DKK

  Chaplon økologisk ingefær og lemon teDenne te er en blanding af hvid og grøn te fra Chaplons egne plantager tilsat tørrede ingefærstykker og citron.Hvid te er soltørret og ikke direkte varmebehandlet, hvilket betyder, at flere vitaminer er bibeholdt. Den grønne Sencha høstes på et tidspunkt i plantens udvikling hvor indholdet af bitterstoffer i bladet er...

  139,00 DKK
 • Vis her
  139,00 DKK

  Grøn og sort te med blomster og naturlige frugtolier.Bjergblomst er blandet efter en gammel fransk opskrift og består af sort pekoe, grønsencha, tørrede blomsterblade og naturlige frugtolier. Teen har en frisk og blød smag uden at være parfumeret.

  139,00 DKK
 • Vis her
  139,00 DKK

  Chaplons kvæde te kommer i to varianter: Denne milde med grøn og hvid te, og en kraftigere med sort og grøn te. Begge blandinger er tilsat tørret blomster og kvædeolie, der giver teen en speciel og let parfumeret frugtsmag.

  139,00 DKK
 • Vis her
  139,00 DKK

  Chaplons kvæde te kommer i to varianter: En mild med grøn og hvid te, og denne kraftigere med sort og grøn te. Begge blandinger er tilsat tørret blomster og kvædeolie, der giver teen en speciel og let parfumeret frugtsmag.

  139,00 DKK
 • Vis her
  139,00 DKK

  Fuldmåne er en blød og behagelig grøn te smagssat med citrongræs og et strejf af lakrids. Teen har en smuk, gylden farve og smagen er frisk og let med en sød efterklang.Vandtemperatur ved tilberedning 80-85 grader.

  139,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  IndholdFine japanske grundteer (Genmeicha, Matcha, Gunpowder) blandet med kandiseret ananas, ris, poppede ris.  SmagEn dejlig let sødlig læskende teGarvesyreSvag Trækketid70-80 grader 3 minutter. 100 gram.

  45,00 DKK
 • Vis her
  42,00 DKK

  IndholdGrøn te fra Kina. Denne blanding indeholder ud over naturlig aroma også hele valnødder, hasselnød krokant, kokos, kandaliseret ananas og mandelflager. SmagEn let sødlig grøn te med en fin smag af valnød.GarvesyreSvag Trækketid70-80 grader 3 minutter. 100 gram.

  42,00 DKK
Viser 1 - 12 af 28