Vælg en side

TE-PIGERNE BYDER varmt VELKOMMEN

1/1 DEL AF DINE FAVORITTER

Te Til Alle Tider

Kaffe i variationer

Specialiteter

Køb den bedste kop. Når du kommer ind i butikken møder du duften af mange skønne  forskellige teer. Gå på opdagelse i vores te-univers og bliv fristet af vores store udvalg, vi har mere end 100 forskellige 
te-typer af høj kvalitet at vælge imellem. Derudover har vi tilbehør til at tilberede teen med den omhu, den fortjener, filtre, skeer, tevarmere, og selvfølgelig håndlavede kopper – alt, som kan bidrage til at højne nydelsen af frisklavet te.

Shop gourmet kaffe online, der kan ligge i din postkasse i løbet af få dage. Vi har et udvalg af udsøgt kaffe til kaffedrikkere der, ligesom vi selv, ikke vil gå på kompromis.
Vi har 15 års erfaring med direkte indkøb af bl.a. afrikanske kaffebønner, så når vi køber ind, er det på baggrund af vores store entusiasme for de de gode råvarer samt viden om produkterne. 

Bestil og nyd. I vores sortiment af delikatesser har vi samlet en verden af forførende lækre specialiteter. Forkæl dig selv eller en du holder af, alle vores specialiteter og delikatesser er oplagte som gaver – lige til at tage med. Vores leverandører spænder vidt, lige fra små danske producenter af friske produkter til større virksomheder med internationalt rygte. Fælles for dem alle er, at de er formet af en lang historie i gastronomi og kogekunst. Gamle traditioner testet igen og igen og igennem generationer i forsøget på at ramme det fuldendte.

Nyeste Varer

Gaver

Brands

Her kan du bestille de fine nyheder, som vi hver uge modtager i butikken. Du har altid 30 dages returret på alle produkter. Vi elsker at gå på opdagelse og finde nye og unikke varer til butikken, både på de store messer i Danmark og udlandet. Vi sætter en ære i at finde små designere og producenter, der har det unikke, som kun få andre har. Produkter, der er skabt med hånden, hjerte og sjæl – gerne med et tvist. Denne passion vil vi gerne dele med jer

Køb gaven til både små og store øjeblikke: Værtindegaver, fødselsdagsgaver, julegaver, firmagaver, mor/farsdagsgaver og den meget populære bare-fordi-gave. Vi giver os god tid til at lytte til til dine og modtagerens ønsker og behov, vi inspirerer og hjælper i det omfang, du har brug for. Og så pakker vi det hele ind så gaven bliver smuk, indbydende – og dermed værdsat af dine kolleger, venner og familie.

Bestil dine favoritter til hverdag og fest. Du kan finde omkring 50 forskellige brands og mærker af de højest elskede og udsøgte kvaliteter indenfor smag, drik, leg, design, bolig og højtid her. Tradition og nyskabelse går hånd i hånd, vi har det helt hotte og vi har de mærker du samler på. Du vil kunne finde unikke produkter fra designere og brands som Maileg, Summerbird, Hirshvang Keramik, Samsø Landkøkken, Vondels, Te- og Kaffespecialisten, Bongusta, Ib Laursen og mange, mange andre.

åbningstider

Mandag til torsdag – 10:00 – 17:00

Lørdag – 10:00 – 13:00

V/ Line Harvej

Kontakt

EnOgEnHelDel ApS

Houmeden 11

8900 Randers C

87 11 70 90

info@enogenheldel.dk

Copyright © 2024 EnOgEnHelDel. All Rights Reserved.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen