Te og tilbehør

Vi har mere end 100 forskellige 
te´er at nyde godt af - tilbered teen med den omhu, den fortjener. Duften, smagen, koppens udseende, serveringens yndefuldhed - alt kan bidrage til at skabe nydelsen af frisklavet te.

Te og tilbehør 76 varer

Underkategorier

 • Sort te

  Det er behandlingen af teen efter høsten, der afgør om bladene bliver til hvid, grøn, eller sort te.

  Den sorte te er en såkaldt fuldfermenteret te, og den indeholder også koffein. Se vores udvalg af sort te her på shoppen,

  eller kom ind i butikken. Vi har kunder fra hele Østjylland/Århus-området.

  Find inspiration i vores store udvalg af sort te......

 • Grøn te
 • Urte og frugt te
 • Hvid te

  Bliv inspireret af vores udvalg af udsøgt hvid te....

  Det er behandlingen af teen efter høsten, der afgør om bladene bliver til hvid, grøn, eller sort te.

  Se vores udvalg af hvid te/Chaplon te her på shoppen, eller kom ind i butikken. Vi har kunder fra hele Østjylland/Århus-området.

 • Rooibos

  Rooibosteen har en sødlig, let røget smag og den indeholder ikke koffein. Dette gør teen ideel som aftente, da den er lettere beroligende.

 • Oolong te
 • Chaplon - økologisk te

  Ordet Chaplon betyder te på kinesisk – vel at mærke den fineste, gule te, som var forbeholdt kejseren.

  Økologisk Chaplon te bliver dyrket i Sri Lankas højland, som er et af de bedste steder til at producere te i høj kvalitet. Chaplon te bliver dyrket med håndkraft. Se vores udvalg af hvid te/Chaplon te her på shoppen, eller kom ind i butikken. Vi har kunder fra hele Østjylland/Århus-området.

pr. side
Viser 1 - 12 af 76
 • Vis her
  41,00 DKK

  Kraftig og krydret te. Ligesom andre Assam teer egner denne kraftige te sig godt til at blive drukket med mælk.

  41,00 DKK
 • Vis her
  139,00 DKK

  Håndrullede økologiske, grønne forårs topskud tilsat citrusolie. Til økologiske perler anvendes kun de bedste teblade fra forårets første topskud. Man plukker forsigtigt de spæde topskud og de to blade lige under topskuddet. Bladene dampes og håndrulles over flere gange til helt faste perler. Ved at rulle bladene til perler, bliver overfladen mindre, og...

  139,00 DKK
 • Frisk og økologisk perle te med mynte olie. Teen laves på forårets topskud og de to blade under, som dampes og rulles gentagende gange, indtil perlene får den faste struktur. Perlernes lille overflade, giver teen sin fyldige smag og stærke aroma, som gør den til en utrolig god smagsoplevelse for både dig og dine gæster. 

  0,00 DKK
 • UVA Quality Season er den rene og ublandede høst af sort te. Smagen er elegant, blød og blomstrende i smagen, men samtidig fyldig med en dyb rød farve. Kan nydes med mælk.

  0,00 DKK
 • Lima te er en blanding af grøn sencha, hvid te og smag inspireret fra Perus bjerge. Sencha høstes på et sent stadie af teens udvikling som gør bladet blød i smagen. Den hvide te er en fin topskudskvalitet, med et lavt indhold af garvesyre. Teen er blandet med tørrede blomster og naturlige olier. Dufter af blomster og har en frisk, sød smag.

  0,00 DKK
 • Vis her
  139,00 DKK

  Breakfast tea er en blanding af sort highland "Pekoe", sort lavlands Gâlle og hvid te. "Pekoe" er lig med en meget fin topskud kvalitet, med et meget lavt indhold af garvesyre. Gâlle giver en tungere og mere kraftfuld te end fra højlandet. Den hvide te tilsætter man for at give en elegant og frisk smag. Breakfast te passer godt til vores danske vejr og er...

  139,00 DKK
 • Vis her
  139,00 DKK

  Chaplon økologisk ingefær og lemon teDenne te er en blanding af hvid og grøn te fra Chaplons egne plantager tilsat tørrede ingefærstykker og citron.Hvid te er soltørret og ikke direkte varmebehandlet, hvilket betyder, at flere vitaminer er bibeholdt. Den grønne Sencha høstes på et tidspunkt i plantens udvikling hvor indholdet af bitterstoffer i bladet er...

  139,00 DKK
 • Vis her
  139,00 DKK

  Grøn og sort te med blomster og naturlige frugtolier.Bjergblomst er blandet efter en gammel fransk opskrift og består af sort pekoe, grønsencha, tørrede blomsterblade og naturlige frugtolier. Teen har en frisk og blød smag uden at være parfumeret.

  139,00 DKK
 • Vis her
  139,00 DKK

  Chaplons kvæde te kommer i to varianter: Denne milde med grøn og hvid te, og en kraftigere med sort og grøn te. Begge blandinger er tilsat tørret blomster og kvædeolie, der giver teen en speciel og let parfumeret frugtsmag.

  139,00 DKK
 • Vis her
  139,00 DKK

  Chaplons kvæde te kommer i to varianter: En mild med grøn og hvid te, og denne kraftigere med sort og grøn te. Begge blandinger er tilsat tørret blomster og kvædeolie, der giver teen en speciel og let parfumeret frugtsmag.

  139,00 DKK
 • Vis her
  139,00 DKK

  Fuldmåne er en blød og behagelig grøn te smagssat med citrongræs og et strejf af lakrids. Teen har en smuk, gylden farve og smagen er frisk og let med en sød efterklang.Vandtemperatur ved tilberedning 80-85 grader.

  139,00 DKK
 • Vis her
  139,00 DKK

  Earl Grey er sort te tilsat aromatisk oliefra citrusfrugten bergamot og fra jasminblomster, der runder smagen af.Teen har et lavt indhold af garvesyre og byder på en let og elegant smag samt en dyb farve. Fantastisk morgente.

  139,00 DKK
Viser 1 - 12 af 76