Varer fra producenten Linedyr

Linedyr er strikket historier. Og hvert produkt har en historie at fortælle, når du udforsker det, og alt er omhyggeligt skabt med et glimt i øjet.

Linedyr er designet og produceret i Danmark. Vi elsker disse produkter, der har været hos os siden vi startede butikken i 1998.

Mere
Viser 1 - 4 af 4
 • Vis her
  249,00 DKK

  Pimp din flagstang. Vi har taget et af flagene fra Linedyr, undskyld Line, Afmonteret det og sat det på en lille flagstang, købt i et byggemarked. Og vupti du har den skønneste flagstang på vejen.

  249,00 DKK
 • Vis her
  249,00 DKK

  Brug dette skønne flag, når en af dine nærmeste skal fejres. Når kaffepigerne holder fødselsdag, stiller vi et flag på bordet for hvert et familiemedlem. de må gerne være forskellige, for at give bordet personlighed. Tanken er så at når børnene flytter hjemmefra, tager de flaget med og skaber således deres egen flagtradition. Mål: 35cm.

  249,00 DKK
 • Vis her
  249,00 DKK

  Den skønneste flagranke fra Linedyr med flag, tal og snor. Med denne flagranke er du klar til enhver fødselsdag, da du blot udskifter tallet. En sød ide, når der skal fejres fødselsdage i familien.  Du kan tilkøbe flere tal, så du kan fejre både små og store fødselsdage.

  249,00 DKK
 • Vis her
  279,00 DKK

  Så skønne flag til at sætte på bordet. Så smukke, at man ville ønske at der var fest hver eneste dag. Når kaffepigerne holder fest, sætter vi et flag på bordet, for hvert et familiemedlem, der er. Flagene er fra forskellige producenter, og giver stor personlighed. Når børenene flytter hejmmefra er det tanken at man tager flaget med, og således skaber en...

  279,00 DKK
Viser 1 - 4 af 4