Varer fra producenten David Rio

Viser 1 - 4 af 4
 • Vis her
  130,00 DKK

  David Rio Chai Power er en klassisk sort te med aromatiske krydderier. Varianten er 100% naturlig og tilmed uden mælkepulver. Chai Power er sødet med sukkerroe og tilsat Matcha, som er pulveriseret grøn te. Tilbered Chai Power med mælk eller vand. Velbekomme! 

  130,00 DKK
 • Vis her
  130,00 DKK

  Dette unikke chai teblend er sammensat af klassiske aromatiske chaikrydderier, sort te, fyldig chokolade og med et strejf af varme fra cayenne peber. Når du køber dette David Rio produkt støtter du beskyttelsen af det stærkt truede sorte næsehorn, som i høj grad jages af krybskytter. Pengene går til Ol Pejeta naturreservatet i Kenya, hvor man med succes...

  130,00 DKK
 • Vis her
  130,00 DKK

  David Rio Tiger Spice – en bestseller! Tiger Spice er den originale chai. Smagen af kardemomme, nellike, kanel, ingefær og honning giver en cremet og lækker chai latte. Tilbered Tiger Spice med mælk eller vand. Velbekomme! 

  130,00 DKK
 • Vis her
  130,00 DKK

  David Rio Orca Spice er det sukkerfri modstykke til Tiger Spice. Ingredienserne er identiske og smagen er stortset den samme. Dog indeholder Orca Spice ikke sukker, men derimod sødemidlet Splenda. Tilbered Orca Spice med mælk eller vand. Velbekomme! 

  130,00 DKK
Viser 1 - 4 af 4