Varer fra producenten Oak Men

Oak men er, som navnet antyder, træelskende mænd, der begge er uddannede snedkere. De laver alle mulige skønne produkter, alle med fokus på kvalitet enkelthed, æstetik og lækre løsninger i materialer som træ, linoleum og metal. Hver produkt er unikt og skabt med kærlighed til materialet.

Mere
Viser 1 - 7 af 7
 • Vis her
  99,00 DKK

  5 kraftige magneter i egetræ med en rustik finish. Passer til tavlerne fra samme firma.

  99,00 DKK
 • Vis her
  499,00 DKK

  Super lækre håndvægte fra skønne Oak Men. Om du vil bruge dem til styrketræning eller indretning er helt op til dig. De vejer 4 kg. og er fremstillet af metal, egetræ og læder, og har et lækkert maskulint udtryk.

  499,00 DKK
 • Vis her
  899,00 DKK

  Råt stål, der er magnetisk med egetræsramme. Brug den med kridt eller hæng dine nøgler, billeder eller dine ynglingsdigte op på tavlen. Der medfølger 5 egetræsmagneter. Samt alt det du skal bruge for at hænge tavlen op på væggen. Kan hænges både lodret og vandret Mål: 81x46x2 cm.

  899,00 DKK
 • Vis her
  159,00 DKK

  De fleste kender dette fantastiske stykke legetøj fra deres barndom - og elskede den. Oak men har givet den en opgradering. Jo jo lavet i egetræ med Oak mens egne værdier, præget i træet. Genoplev barndommen - vi kunne ikke lade være at afprøve vores kundskaber. Og vi har dem stadig. Du kan også bare bruge den til udstilling, den er så smuk.

  159,00 DKK
 • Vis her
  1 199,00 DKK

  Skøn lanterne i eg og røget glas. Lanternen har lysdæmper så du selv kan regulerer lysstyrken, og kan skabe en fantastisk hyggestemning i dit hjem. Sæt den evt. i vindueskarmen og du skaberen skøn  stemning, også for dem, der passerer dit hus.

  1 199,00 DKK
 • Vis her
  799,00 DKK

  Noteboard/opslagstavle fra skønne Oakmen. Tavle i det flotteste format, og det skønneste alternativ til den klassiske opslagstavle. Tavlen har egetræsramme, isat en behandlet metalplade, for et råt udtryk. Skriv med kridt, eller brug en af de 5 medfølgende magneter, til at hænge små beskeder eller sjove digte på. Mål: 70x19x2cm. Findes i to str.

  799,00 DKK
 • Vis her
  549,00 DKK

  Candel tray. Virkelig cool hele året.... Cool og råt fad fra danske Oakmen. Rammen er lavet af egetræ, isat en rå behandlet metalplade. Kan dekoreres efter temperament og personlighed. De 4 lyseholdere er magnetiske, så de kan placeres, hvor du ønsker det på bakken. Pimp den efter humør og årstid. Mål: 32x18x2,5cm.

  549,00 DKK
Viser 1 - 7 af 7